Termeni si conditii

Reguli de utilizare a site-ului cursuripro.ro

 

Pe site-ul cursuripro.ro pot vizualizate si pot fi publicate in mod gratuit, sau contra-cost, anunturi ce se refera la programe educationale, programe de formare profesionala, sau altele de acest gen, sau pot fi postate cereri de astfel de cursuri/programe. O sectiune speciala este dedicata proiectelor europene, unde pot fi publicate informatii privind lansarea/derularea/incheierea acestora, sau alte informatii legate de proiectele europene.

Aprobarea anunturilor se face de catre echipa cursuripro.ro, care isi rezerva dreptul de a le corecta si de a le publica in forma corectata. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe site-ul cursuripro.ro, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme si, acolo unde este cazul, de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulile de utilizare.

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

Publicarea de anunturi pe site-ul cursuripro.ro se poate face doar in conditiile respectarii urmatoarelor reguli:

  1. Titlul anuntului trebuie sa reflecte intocmai oferta/cererea/informatiile pe care vreti sa le publicati. Anunturile cu titlu de genul: oferta, curs, urgent sau altele similare nu vor fi publicate pe site-ul cursuripro.ro
  2. Pe site-ul cursuripro.ro pot fi postate doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile afisate. Va rugam sa va asigurati ca ati ales categoria corecta cand postati un anunt, altfel vizibilitatea lui in site-ul cursuripro.ro si relevanta lui pentru cei care cauta ofertele dumneavoastra sunt diminuate.
  3. Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau materiale atasate care nu au legatura cu subiectul, nu vor fi publicate pe cursuripro.ro. Atasamentul poate fi o imagine reprezentativa (de exemplu logo firma, harta sediu, etc. ) sau un document util (de exemplu formular de inscriere, etc.).
  4. Recomandam folosirea majusculelor doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceput de propozitie, fraza. Anunturile scrise exclusiv sau predominant cu majuscule nu vor fi publicate pe cursuripro.ro.
  5. Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.
  6. Prin incarcarea de fisiere (documente, imagini, etc.) pe site-ul cursuripro.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Adaugarea/anexarea la anunt a unui document nu este obligatorie pentru niciuna din categoriile site-ului cursuripro.ro.
  7. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta publicarii lor.
  8. Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, cu informatii ilegale, imorale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, sau oricaror altor situatii similare, nu va fi publicat pe site-ul cursuripro.ro.

Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe site-ul cursuripro.ro. In care abuzati de sistem in orice fel, ne rezervam dreptul sa suspendam inregistrarea, si putem refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului cursuripro.ro.