Schultz Consulting a lansat o noua editie a cursului de Management de proiect.

 

Schultz Consulting anunta noua editie a cursului de Management de proiect.

 

Cursul de Management de proiect marca Schultz Consulting este curs autorizat ANC, fiind printre primele cursuri in acest domeniu organizate in Romania.

 

 

 

Schultz Consulting a gestionat proiecte cu bugete cumulate de peste 6 milioane de euro, asigurand in totalitate managementul de proiect prin intermediul propriilor experti.

 

 

 

Expertiza noastra in domeniul managementului de proiect a fost recunoscuta inclusiv de Comisia Europeana prin includerea proiectului ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA, dezvoltat si implementat de Schultz Consulting, pe lista exemplelor de buna practica a proiectelor finantate din Fonduri Structurale.

 

 

 

De-a lungul timpului, am dezvoltat si implementat proiecte si contracte finantate din surse nerambursabile (Fonduri Structurale – POSDRU, Programul Life Long Learning – Leonardo da Vinci,  Banca Mondiala, United Nations Development Programme, Facilitatea Schengen) si am  realizat studii si analize organizationale pentru companii de renume (inclusiv multinationale), pe baza carora acestea au luat decizii de schimbare organizationala sau de investitii pe piata din Romania.

 

 

 

 

 

Cursul  pe care Schultz Consulting  vi-l propune, provoaca participantii sa ocupe pozitia de Manager de proiect inca din sala de curs, acestia parcurgand toate etapele specifice unui proiect de la identificarea problemei care trebuie rezolvata sau a nevoii de dezvoltare, pana la finalizarea proiectului si etapa specifica de incheiere.

 

 

 

Identificarea si comunicarea permanenta cu stakeholderii, discutarea scenariilor (pesimist, optimist, realist) pentru implementarea proiectului, identificarea resurselor necesare si a modului de a le atrage, motivarea echipei, gestionarea situatiilor neprevazute si managementul financiar al proiectului sunt elemente din viata de zi cu zi a unui proiect pe care le veti regasi in curs.

 

 

 

Astfel, participantii sunt pusi in situatia de a analiza, lua decizii pe baza informatiilor identificate si de a stabili drumul pe care proiectul il urmeaza. In mod concret, vor avea ocazia de a identifica provocarile pe care le presupune pozitia de Manager de proiect, de a lucra in echipa, de a gestiona pareri si experiente diverse in incercarea de a dirija toti membrii echipei catre acel scop comun, va raspunde in fata managementului superior, clientului sau a finantatorului, documentand si justificand alegerile facute.

 

 

 

 

 

O atentie deosebita va fi acordata instrumentelor de management de proiect care, odata intelese si integrate in activitatea curenta, faciliteaza implementarea unui proiect  si cresc sansele ca acesta sa fie dus la sfarsit cu succes.

 

 

 

 

 

OBIECTIVELE CURSULUI

 

 

 

La finalul cursului participantii vor:

 

 

 

–           putea gestiona eficient procesele specifice unui proiect;

 

–           identifica corect nevoia de dezvoltare in organizatie si solutia optima (ideea de proiect) pentru nevoia respectiva;

 

–           putea structura un proiect in scop, obiective, activitati, subactivitati;

 

–           putea identifica resursele necesare implementarii proiectului;

 

–           putea aloca eficient resursele in functie de activitati;

 

–           putea gestiona echipa de proiect (resursele umane ale proiectului);

 

–           putea aloca si delega sarcini membrilor echipei de proiect in functie de postul ocupat si activitatile planificate;

 

–           avea capacitatea de a monitoriza si evalua, in functie de criterii multiple, proiectul in faza de implementare;

 

–           putea gestiona riscurile in cadrul proiectului;

 

–           putea asigura un management al calitatii la nivelul proiectului;

 

–           cunoaste si aplica instrumente (inclusiv softuri) si metode specifice managementului de proiect;

 

–           avea abilitati imbunatatite de comunicare cu stakeholderii proiectului.

 

 

 

 

 

UNDE?

 

Bucuresti, sediul Schultz Consulting, str. Ronda, 8 bis

 

 

 

 

 

CAND?

 

 

 

6 zile, prima parte: 21-23  noiembrie si a doua parte: 28-30 noiembrie 2014

 

 

 

Data limita de inscriere: 18 noiembrie  2014

 

 

 

 

 

GRUP TINTA:   12-14 persoane

 

 

 

 

 

CINE  POATE PARTICIPA?

 

 

 

Cursul se adreseaza atat celor care gestioneaza proiecte, dar doresc sa isi actualizeze informatiile si sa faca schimb de experienta cu formatorul si ceilalti participanti, cat si celor care doresc sa incerce aceasta provocare in viitor.

 

 

 

Cursul este util si pentru cei care fac parte dintr-o echipa de proiect (indiferent de pozitia ocupata si de domeniul de activitate), prin participare acestia intelegand mai bine procesele si instrumentele specifice managementului de proiect.

 

 

 

De asemenea, la curs poate participa orice alta persoana care doreste sa isi dezvolte sau sa isi imbunatateasca abilitatile de planificare, organizare, implementare, monitorizare a unei activitati, in general.

 

 

 

 

 

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURS:

 

 

–           studii superioare absolvite cu diploma de licenta.

 

 

CONTACT
Alina Mihalache
Coordonator organizare programe formare
Schultz Consulting
Str. Ronda, nr. 8 bis, sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 315 6547
Fax: +40 21 315 6548
Mobil: +40 728 163 303
E-mail: alina.mihalache@schultz.ro
Web:
www.schultz.ro

 

Posteaza comentariu