S-A FINALIZAT SERIA 4 A CURSULUI DE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA PRIN PROIECTUL ”COMBATE ŞOMAJUL”

     Data: 18.03.2015

S-A FINALIZAT SERIA 4 A CURSULUI DE 

COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA 

PRIN PROIECTUL ”COMBATE ŞOMAJUL”

                  CONSULTING CENTER SRL, 

Programul de initiere în comunicare in limba engleza în cadrul căruia s-a finalizat prima serie de curs din cele 5 planificate face parte din Activitatea 4 – FURNIZARE PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ. Activitatea este derulată pe parcursul a 15 luni de implementare de către Beneficiar – COLEGIUL TEHNIC I. D. LĂZĂRESCU, Partenerul 1 – S.C. Consulting Center S.R.L. din Deva și Partenerul 2 – Asociația Pro Factum Alba Iulia, pentru 560 de persoane din grupul țintă din cele 600 informate și consiliate, din regiunea Centru, jud. Alba, și regiunea Vest, jud. Hunedoara.

Acest curs de initiere in comunicare in limba engleza a fost organizat gratuit prin proiect pentru o grupă de 28 de persoane formată din șomeri, persoane inactive sau în căutare unui loc de muncă. Din totalul persoanelor înscrise la curs, 26 l-au absolvit, urmând să primească certificate recunoscute național și internațional.

Pe parcursul orelor de teorie și practică, cursanții au dobândit o serie de abilități, precum: comunicare orala si scrisa in limba engleza, notiuni de gramatica, termeni specifici industriei turismului.

Informații suplimentare:

Consulting Center srl Deva,

Tel. 0254 – 232135

E-mail: proiect.somaj@gmail.com

Persoane de contact:

Claudia Cata, expert grup tinta

Tel. 0758 022 270

Zeno-Ioan Dragoescu, expert publicitate și comunicare

Tel. 0744 393 781

Pentru mai multe informații despre POSDRU, accesați site-ul www.fseromania.ro

Posteaza comentariu