Primul curs de comunicare in limba engleză

     Data: 04.03.2015

  

S-A FINALIZAT A DOUA SERIE A CURSULUI DE

COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA

PRIN PROIECTUL ”COMBATE ŞOMAJUL

 

CONSULTING CENTER SRL, a organizat în Hateg un curs de comunicare in limba engleza, cu o durată de 90 de ore, in perioada 4 februarie – 2 martie 2015. Demersul a fost realizat în cadrul proiectului POSDRU/125/5.1/S/133658 cu titlul ”COMBATE ŞOMAJUL”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 5 – Promovarea măsurilor active de ocupare, Domeniul major de intervenție 5.1.

Programul de initiere în comunicare in limba engleza în cadrul căruia s-a finalizat a doua serie de curs din cele 5 planificate face parte din Activitatea 4 – FURNIZARE PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALĂ. Activitatea este derulată pe parcursul a 15 luni de implementare de către Beneficiar – COLEGIUL TEHNIC I. D. LĂZĂRESCU, Partenerul 1 – S.C. Consulting Center S.R.L. din Deva și Partenerul 2 – Asociația Pro Factum Alba Iulia, pentru 560 de persoane din grupul țintă din cele 600 informate și consiliate, din regiunea Centru, jud. Alba, și regiunea Vest, jud. Hunedoara.

Acest curs de initiere in comunicare in limba engleza a fost organizat gratuit prin proiect pentru o grupă de 28 de persoane formată din șomeri, persoane inactive sau în căutare unui loc de muncă. Din totalul persoanelor înscrise la curs, 26 l-au absolvit, urmând să primească certificate recunoscute național și internațional.

 

Pe parcursul orelor de teorie și practică, cursanții au dobândit o serie de abilități, precum: comunicare orala si scrisa in limba engleza, notiuni de gramatica, termeni specifici industriei turismului.

 

Informații suplimentare:

Consulting Center srl Deva,

Tel. 0254 – 232135

E-mail: proiect.somaj@gmail.com

Persoane de contact:

Claudia Cata, expert grup tinta

Tel. 0758 022 270

Zeno-Ioan Dragoescu, expert publicitate și comunicare

Tel. 0744 393 781

Pentru mai multe informații despre POSDRU, accesați site-ul www.fseromania.ro

 

Intocmit,

Dragoescu Zeno-Ioan

Expert publicitate si comunicare

Posteaza comentariu