Oferta cursuri pentru firmele de comert

 

Oferta cursuri pentru firmele de comert

Ne face o deosebita placere sa supunem atentiei dumneavoastra oferta noastra de programe de formare profesionala in domeniul comertului si administratiei. Cursurile organizate de SC Consulting Center Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii raspunzand concret cerintelor actuale de pe piata muncii.

1. Agent vanzari – specializare

Conditii de acces: studii medii

Durata: 60 ore

Pret: 800 lei

Data limita de inscriere la curs: 22.11.2012

Acest program permite asimilarea de strategii moderne si eficiente cu impact imediat in cresterea vanzarilor.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu,sau lucreaza deja si doresc sa-si imbunatateasca cunostintele acest domeniu.

2. Agent comercial – calificare

Conditii de acces: studii medii

Durata: 1080 ore

Pret: 1200 lei

Data limita de inscriere la curs: 22.11.2012

Agentul comercial reprezintă firma şi are sarcina explicită de a vinde produsele firmei prin contactul direct cu actualii sau potenţialii clienţi. Negociaza in numele companiei pretul şi condiţiile de vânzare a produselor sau serviciilor oferite de firmă în conformitate cu strategia de vanzare.

3. Lucrator in comert – calificare

Conditii de acces: invatamant obligatoriu

Durata: 360 ore

Pret: 600 lei

Data limita de inscriere la curs: 22.11.2012

Tematici abrdate in cadrul cursului:

Prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii; Promovarea imaginii standului; Mentinerea stocurilor de rezerva;Verificarea stocurilor cu vânzarile; Comunicarea cu clientii; Crearea mediului ambiental necesar vânzarii; Efectuarea vânzarii; Încasarea contravalorii marfii

4. Secretara – initiere

Conditii de acces: studii medii

Durata: 50 ore

Pret: 700 lei

Data limita de inscriere la curs: 22.11.2012

Tematici abrdate in cadrul cursului:

Comunicare eficienta, abilitatea de a intocmi corect documente atat in romana, cat si intr-o limba de circulatie internationala, arta protocolului, utilizarea optima a aparaturii de birou, lucrul cu programe PC, notiuni de contabilitate primara, competente manageriale si de negociere.

5. Asistent relaţii publice şi comunicare – specializare

Conditii de acces: studii medii

Durata: 150 ore

Pret: 1000 lei

Data limita de inscriere la curs: 22.11.2012

Asistentul de relaţii publice si comunicare este intermediar intre organizatia pe care o reprezinta si public/clienti. Este responsabil, prin distribuirea de informatii, de cunoasterea institutiei si a politicilor care-i guverneaza activitatea. Asistentul de realatii publice si comunicare, prin latura comunicationala interna si externa, desfasoara activitati legate direct de constatarea si influenţarea opiniilor publicului tintă. Pentru realizarea acestor obiective, P.R.-ul se informează, primeste informatii, participa activ la implementarea de politici, evalueaza constant eficienţa tuturor programelor de relaţii publice, informează conducerea in legatura cu atitudinile, pozitiile si reactiile publicului in general.

Grupa minima cu care se poate incepe un program de formare este de 15 persoane, iar grupa maxima este de 28 de persoane.

Inscrierea la cursuri se face pe baza formularului de inscriere si a contractului de formare profesionala, care vor fi transmise la cerere celor interesati.
Suporturile de curs sunt oferite gratuit participantilor, pe suport de hârtie sau în format digital.

Facilităţi de plată a cursurilor
– se acorda in limita locurilor disponibile reduceri de:

  • 5 % pentru doi participanti din cadrul aceleasi institutii;
  • 10 % pentru plata integrala a cursului

 

Programele de formare profesionala se vor desfasura in urmatoarele locatii:

  • Deva, bd. M. Kogalniceanu, nr. 4, parter, camera 2
  • Timisoara, str. Cozia, nr. 59


Important!!! Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.


Pentru inscriere la curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la numarul de telefon 0756067062 sau prin email la adresa: cripmm@gmail.com. Persoana de contact: David Delia Maria.

Descarca oferta in format PDF

 

 

 

Posteaza comentariu