Manager sau Leader? Conduci sau determini oameni sa te urmeze si sa actioneze?

Manager sau Leader? Conduci sau determini oameni sa te urmeze si sa actioneze?

Cursul practic intensiv Leadership si managementul echipei de inalta performanta, autorizat ANC si organizat de catre Top Quality Management SRL (www.cursuriautorizate.ro) iti da posibilitatea sa detii abilitatile si competentele necesare unui bun leader; cel care inspira si stimuleaza echipa, determinand-o, prin mijloace necoercitive, sa il urmeze in vederea indeplinirii obiectivelor organizatiei.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor care, prin natura pozitiei si a functiei pe care o ocupa sau urmeaza sa o  ocupe, coordoneaza echipe intr-o companie, organizatie ori institutie, fie aceasta publica sau privata.

In urma absolvirii acestui curs participantii vor reusi sa isi diagnosticheze si sa isi imbunataţeasca abilitaţile de lider care sunt necesare in coordonarea si obtinerea de performante in cadrul  echipei de lucru, fara eforturi suplimentare.

 

Pe parcursul sesiunii de instruire vor fi abordate urmatoarele teme:

1.         Conceptul de leadership

2.         Profilul unui leader

3.         Modelul situational de leadership

4.         Leaderul si munca in echipa

5.         Modele functionale in leadership

 

De asemenea, la finalul acestui curs, participantii isi vor dezvolta abilitatile de leadership prin dobandirea capacitatilor  de:

          conducere eficace si eficienta a echipelor aflate in subordine;

          dezvoltare a echipelor de inalta performanta;

          motivare si  mentinere a motivarii personalului;

          monitorizare si control eficient al performantei echipei;

          gestionare a problemelor;

          luare a deciziilor;

          control si autocontrol al emotiilor;

          utilizare constienta a celui mai eficient stil managerial pentru obtinerea rezultatelor de inalta performanta la nivel personal, de echipa si organizatie.

 

Cursul este unul practic prin excelenta, participantii fiind pusi in situatia de a aplica notiunile teoretice in exercitii si aplicatii practice in scopul internalizarii informatiilor obtinute, ajutandu-i sa identifice cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta.

Perioada: 18, 19, 20 si 21 ianuarie 2016

 

Pret: 600 LEI la care se adauga taxa de examinare pentru obtinerea certificatului ANC in valoare de 70 LEI.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin trimiterea unui Formular de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea “Inscriere cursuri” de pe site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/, la adresa de  e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Posteaza comentariu