Learning House ofera cursuri gratuite la Kids Education 2014 | 26-27 aprilie| Palatul Copiilor din Bucuresti

In perioada 26-27 aprilie 2014 Learning House Romania va asteapta la Kids Education – primul targ din tara care reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii disponibile in acest moment in Romania.

 

In cadrul targului va invitam la cursul demonstrativ Creative Thinking For Kids“, sambata 26 aprilie si duminica 27 aprilie 2014, incepand cu ora 15:00.

Cursul provoaca copiii sa produca idei. Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

Cursul demonstrativ, cu durata de o ora, este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

Pentru inscrieri la cursul demonstrativ “Creative Thinking For Kids” va rugam sa confirmati participarea la e-mail learninghouse.ro@gmail.com.

 

Participarea este gratuita.

Locatie:Palatul Copiilor din Bucuresti

 

De asemenea, pe parcursul celor doua zile ale targului va invitam sa vizitati standul Learning House Romania, unde va fi prezentata oferta de cursuri Clever Children: “Public Speaking Superstar®”, “MBA-ul copiilor CLEVER®”, “STIE TOT”, “NLP Training for Successful Kids®”, “Best IT Training for Kids”, “Creative Thinking for Kids”, “English Club for Romanian Kids”, “Lectii de maniere elegante pentru copii” si “GO Game for Clever Kids”.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa Learning House Romania

Contact LEARNING HOUSE ROMANIA :

Telefon: 0728 865 354

 

E-mail: learninghouse.ro@gmail.com

Posteaza comentariu