Cursuri de limba engleza pentru asistente medicale si medici specialisti

Cursurile de limba engleza pentru medici specialisti si asistente medicale concepute de International English School au scopul de a imbunatati abilitatile de comunicare la locul de munca si de a dezvolta vocabularul de specialitate in limba engleza.

Odata cu stapanirea limbii engleze si a cunostintelor de specialitate aferente mediului medical, personalul isi va desfasura activitatea zilnica cu mai multa incredere si eficienta.

Cursurile de limba engleza de specialitate se adreseaza celor care isi desfasoara meseria de medic sau de asistent medical intr-o tara anglofona sau celor care realizeaza traininguri de specialitate in strainatate.

Cursurile se concentreaza pe toate aspectele legate de gramatica si vocabularul limbii engleze de specialitate, cu accent suplimentar pe vorbire si ascultare.

Cursul este conceput pentru a oferi cursantilor nostri experienta in activitatile de zi cu zi, cum ar fi consultarea pacientului, explicatii diagnostice si retete, evaluare post-operatie, precum si o imagine de ansamblu asupra sistemului de sanatate.

Acest curs este potrivit pentru tine daca vrei sa:

·         lucrezi in medicina intr-o tara vorbitoare de limba engleza, precum Marea Britanie.

·         inveti sa comunici eficient cu pacientii la locul de munca.

·         dezvolti abilitatea de a scrie rapoarte, de a descrie si explica simptomele si procedurile medicale in limba engleza.

·         studiezi peste hotare in universitati sau scoli medicale unde limba engleza este necesara.

·         sa iti dezvolti cariera cu cercetari si studii legate de domeniul medical.

Prin studierea si practicarea cursurilor de limba engleza, veti fi capabili sa ajutati pacientii sa se simta mai confortabil si sa aveti o mai buna intelegere a nevoilor lor. Veti invata, de asemenea, cum sa vorbiti cu rudele pacientilor si cum sa comunicati cu alte cadre medicale care vorbesc limba engleza.

International English School propune cursuri de limba engleza de specialitate pentru angajatii firmelor si institutiilor de stat, dar si cursuri pentru persoane fizice, desfasurate momentan online, pe Skype.

 De ce sa alegi International English School?

·         International English School Romania organizeaza cursuri de limba engleza de peste 16 ani.

·         Suntem specializati in cursuri intensive de limba engleza.

·         Profesorii nostri sunt foarte bine pregatiti.

·         Propunem cele mai noi si eficiente metode de predare.

Pentru mai multe informatii privind cursurile de limba engleza organizate de International English School Romania, vizitati site-ul www.cursuriengleza.ro  sau sunati la numarul de telefon 021 637 26 44!

Posteaza comentariu