Curs Manager in domeniul sigurantei alimentare autorizat ANC C E

Cursul se adreseaza acelor persoane care lucreaza in domeniul alimentar (in departamentul HACCP) sau acelor persoane responsabile cu siguranta alimentara.

 

Daca sunteti in situatia in care doriti/trebuie sa implementati referentialul ISO 22000 in vederea obtinerii unei certificari ISO 22000 puteti participa la acest curs pentru pregatirea teoretica dar mai ales practica cu privire la cerintele si normele standardului si modalitati de aplicare ale acestora. Prin implementarea unui astfel de sistem de management al sigurantei alimentare veti garanta clientilor dvs calitatea ridicata a produselor oferite.

Tematica pe scurt:

  • Sistemul HACCP: istoric, evolutie, definitie, principii, implementare sistem; 
  • Analiza HACCP:definire pericol,risc,metode de lucru ce stau la baza identificarii punctelor critice de control;
  • Intocmire plan HACCP;
  • Prezentarea cerintelor standardului ISO 22000;
  • Relatia dintre ISO 9001 si ISO 22000.

 

Perioada: 9, 10 si 11 februarie 2016. La aceste zile se adauga 1 zi de pregatire practica in vederea sustinerii examenului.

Inscrierea se face trimitand formularul de inscriere (pe care il gasiti accesand www.cursuriautorizate.ro) pe adresa de e-mail office@cursuriautorizate.ro. Atentie locurile sunt limitate!

Pretul acestui curs este de doar 650 lei/ participant incluzand materialele de curs, prestatia lectorului, examinarea si coffe-break.

Posteaza comentariu