Curs: Managementul si Ingineria Investitiilor Publice

Afla totul despre elementele de legislatie si reglementare din domeniul investitiilor publice, identifica conceptele de baza, devino expert in domeniu.

Cursul „Managementul si Ingineria Investitiilor Publice” se adreseaza personalului administratiei publice care intra in contact cu procedurile derularii investitiilor si faciliteaza cunoasterea si aplicarea optima a legislatiei si normelor in domeniu, precum si prevenirea si depasirea obstacolelor intampinate in activitatea curenta.

Cursantii vor invata modul de realizare a proiectelor de investitie, structura acestora, cat si evaluarea cantitativa si calitativa a investitiilor corespunzatoare legislatiei in constructii, procedurile de derulare a contractelor de furnizare bunuri, servicii si lucrari de contructii – montaj, instrumentele si tehnicele specifice ce pot fi utilizate in managementul operational si organizational al investitiilor.

Lector Invitat: Gheorghe ZAMBILA
Formator autorizat, inginer, cu o vasta experienta in proiectare
si consultanta pentru domeniul investitiilor publice

Curs autorizat A.N.C., in urma evaluarii se obtine Certificat de Absolvire pentru ocupatia „Manager proiect”, Cod COR 242 101.

Va invitam sa accesati site-ul nostru pentru a vizualiza TEMATICA abordata in cadrul cursulul http://goo.gl/H7hhOn

Posteaza comentariu