Curs de Tehnician Maseur Brasov

Cursul de Tehnician Maseur

 

      Cursul de masaj contine mai multe capitole sau module. Acestea vor fi parcurse in decursul a 6 luni. In acest curs de masaj, 75% este parte practica, care se va efectua cu un maseur specialist, partea de anatomie se va efectua cu un medic specialist la fel partea de dermatologie si igiena.

   La cursul de masaj veti studia:

– Curs masaj somatic (relaxare si intretinere);

– Curs masaj reflexogen (reflexoterapie);

– Curs masaj terapeutic;

– Curs drenaj limfatic;

La Scoala ESTETIKA PROFESIONAL, in cursul de masaj  vei invata una dintre tehnicile de masaj cele mai cerute in Saloanele de masaj si centrele SPA din intreaga lume, masajul cu pietre calde (roci vulcanice).

   Cursul de masaj este un curs foarte complex si foarte important, masajul nu avand doar scopul de relaxare, ci si un scop terapeutic foarte important.

Diplome si Certificate

In urma examenului de absolvire a cursului de masaj, de tehnician maseur veti primi certificate si diplome corespunzatoare cursului absolvit. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Famiilie in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Pentru a putea obtine certificatul de absolvire sau de calificarea in calificarea de Tehnician Maseur (sau a oricaruia dintre module) este necesar ca cursantul sa aiba minim studii medii (12 clase).

Cursurile se desfasoara si  in Brasoviar inscrierile se pot face la numarul de telefon: 0734418516 si pentru mai multe detalii vizitati : WWW.ESTETIKAPROFESIONAL.RO

 

Posteaza comentariu