Cum sa devii un SUPERMAN-AGER in Romania?

Multi cred ca a conduce un business pe criza in Romania presupune sa fii SUPERMAN sau cel putin foarte AGER…SCHULTZ CONSULTING a lansat un program inovativ de training prin care devii doi in unul, respectiv un SUPERMAN-AGER!

Pornind de la constatarea ineficientei trainingurilor francizate din Vest sau din SUA, care nu sunt adaptate contextului autohton si de la diagnoza si trainingurile efectuate in mai mult de 80 de companii de-a lungul ultimilor trei ani de activitate, SCHULTZ CONSULTING a construit un program de training inovativ. Acesta se numeste simplu: “EXECUTIVE MANAGER” si se adreseaza managerilor care actioneaza in mediul de business romanesc. Prin acest training, SCHULTZ CONSULTING antreneaza practic manageri pentru Romania, in cel mai eficient mod posibil, eliminand bla bla-urile si cliseele imprumutate din programele de training de afara!In conceperea cursului “EXECUTIVE MANAGER”, SCHULTZ CONSULTING a folosit metoda de invatare experientiala, precum si invatarea bazata pe joc, o metodologie pe care a dezvoltat-o alaturi de partenerii din cadrul proiectului GREAT (Game based Research in Education and Action Training). Simularea reprezinta o alta metoda folosita: participantii vor fi pusi in situatii apropiate de cele din realitate, putand identifica impactul deciziilor luate asupra dezvoltarii proiectului, echipei sau costurilor.

Prin urmare, SCHULTZ CONSULTING invita managerii interesati sa-si dezvolte competentele, sa acceseze acest nou produs de training in care totul se va desfasura pe …romaneste!

Urmatoarea serie de curs: 12-14 septembrie 2014 – Bucuresti

Esti interesat de acest curs? Contacteaza-ne!

Posteaza comentariu